Regulile care trebuie respectate de restaurante la redeschiderea lor
Ţinând cont de faptul că deschiderea restaurantelor a fost aprobată prin ordin de guvern începând cu 1 septembrie, au fost impuse o serie de obligaţii pentru operatorii restaurantelor, astfel:
- verificarea stării de întreținere a tuturor spațiilor, facilităților, echipamentelor, inclusiv a ustensilelor ce se utilizează pentru recepția, depozitarea, prepararea, gătirea și servirea alimentelor către consumatorul final;
- revizuirea planurilor și procedurilor de igienizare, dezinfecție și de autocontrol pentru creșterea frecvenței acestor operațiuni și implementarea procedurilor de bune practici de igienă bazate pe principiile Sistemului de analiză a riscurilor în punctele critice de control (HACCP) și acolo unde este cazul, revizuirea planurilor HACCP;
- igienizarea și dezinfecția tuturor spațiilor, facilităților, echipamentelor și ustensilelor utilizate pentru recepția, depozitarea, prepararea, gătirea și servirea alimentelor
De aceea, noi, OZONE ODOR, oferim tratamente de dezinfectie, utilizand generatoare de ozon, pentru o igienizare eficienta, ozonul avand proprietati unice, dezinfectante.
Sănătatea clienţilor este foarte importantă în această perioadă delicată.
Ești responsabil pentru sănătatea angajaților tăi!