You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ozonizarea call-centerelor

Ozone Odor recomandă dezinfectarea zonelor în care își desfășoară activitatea un număr mare de persoane prin ozonizare, proces care neutralizează în proporție de 99.99% bacteriile și virusurile

  • SAMBATA 17.10.2020 - 13:38
  • Admin
Ozonizarea call-centerelor

Noul coronavirus se răspândește cel mai frecvent de la persoană la persoană, dar este posibil să se transmită și prin intermediul suprafețelor contaminate, atunci când o persoană atinge cu mâna suprafețele contaminate și își duce ulterior mâna la nas, gură sau ochi. Din această cauză, pentru limitarea răspândirii, se recomandă ca suprafețele să fie dezinfectate corect, utilizând soluții capabile să distrugă coronavirusul de pe aceste suprafețe.

În contextul pandemiei de Covid-19 diverse instituții din țară și din lume aleg ca modalitate suplimentară de dezinfectare a spațiilor și suprafețelor ozonul. Astfel, noi, OZONE ODOR, am fost solicitați de către o rețea natională de servicii medicale să executăm dezinfecția spațiilor call center, în care își desfășoară activitatea un număr mare de persoane, utilizând generatoarele de ozon.

Efectele antipatogene ale ozonului au fost dovedite științific în timp, acesta având capacitatea de a neutraliza în proporție de 99,99%, bacteriile și virusurile din încăperi.

OZONE ODOR recomandă dezinfectarea suprafețelor din gospodării, instituții, săli de evenimente, restaurante etc. în care circulă persoane suspicionate că ar avea noul coronavirus, persoane asimptomatice, aflate în izolare la domiciliu sau rude ale persoanelor confirmate cu infecția COVID-19.

Esti administrator sau director general?

Ești responsabil pentru sănătatea angajaților tăi!