You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ozonul și lupta cu problemele sezonului rece

Odată cu toate bucuriile iernii, apar și problemele specifice perioadei reci: gripă, viroze, bacterii, virusuri. Și toate aceste probleme își pot găsi într-un fel sau altul drum spre casele noastre.

  • DUMINICA 26.01.2020 - 18:06
  • Admin
Ozonul și lupta cu problemele sezonului rece

Viroza respiratorie, sau mai simplu, răceala, este cea mai frecventă boală care cauzează infecție la oameni, afectează în primul rând nasul, gâtul (faringită) și sinusurile (sinuzită) și poate fi determinată de peste 200 de virusuri cunoscute. Gripa este cauzată de virusi care infectează nasul, gâtul și plămânii. Boala se confundă ușor cu o răceală comună datorită simptomelor asemănătoare: scurgeri nazale, durere în gât și tuse. Însa gripa prezintă simptome mai severe, cum ar fi dureri de cap și febră, transpirații reci și frisoane, dureri musculare și chiar vărsături. Gripa este extrem de contagioasă și se răspândește în mod normal prin tusea și strănutul unei persoane infectate sau prin atingerea acesteia.

O soluție modernă și eficientă este ozonizarea, o metodă de combatere a acestor virusuri, eliminare a bacteriilor, dezinfecție, igienizare și dezodorizare.

Procesul de ozonizare se realizează cu ajutorul generatoarelor de ozon, aparate ce folosesc oxigenul din aerul ambiental și care pot neutraliza cu ușurință mirosuri neplăcute, bacterii, virusuri.

 

Esti administrator sau director general?

Ești responsabil pentru sănătatea angajaților tăi!