You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ozonizare pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute în restaurante, cafenele, baruri

Restaurantele, se confrunta cu o problemă mare care este mirosul de mâncare gătită. Mirosurile existente in restaurante pot determina succesul acestui tip de afacere, cresterea numarului de clienti si de asemenea mentinerea pe termen lung a unei afaceri de succes.

Ozonizare pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute în restaurante, cafenele, baruri

Daca mirosul este unul de “CURAT”, atunci locatia poate functiona ca un magnet pentru clienti.
Generatoarele de ozon sunt ușor de instalat în sistemele de ventilație si ajuta la eliminarea fumului existent, eliminând mirosurile de bucătărie și alți poluanți, care pot persista. În plus, sistemul va distruge agenții patogeni, reducând pericolul de răspândire a bolilor in aer. Fumătorii se pot bucura de plăcerile de după cină și nefumătorii vor pleca fără mirosuri grele, vechi pe hainele lor. Toată lumea este mulțumită.
Tratamentul cu ozon pentru restaurant, cafenele, baruri, nu se aplica doar pentru pardoseli si alte suprafete tari , ozonul intrand in tapiteriile scaunelor, in perdele si alte materiale textile dezinfectandu-le si pe acestea.Practic , toata incaperea cu mobilierul din ea vor fi dezodorizate.
De asemenea, se curata si instalatiile de aer conditionat existente in interiorul incaperilor .
Va recomandam ozonizarea restaurantelor, barurilor si a cafenelelor, periodic, dupa aparitia mirosurilor neplacute in functie de frecventa evenimentelor desfasurate.
 

Esti administrator sau director general?

Ești responsabil pentru sănătatea angajaților tăi!