You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Europrotect

Opinie REALĂ ozonificare. - Conceptul mi-a fost prezentat chiar de "owner" cu 6-9 luni în urmă. Cu riscul de a se supăra, nu am dat atenție. Aproape deloc.

  • Bogdan Ocroteală, Manager Europrotect (35 angajați)
Europrotect

- Cu o lună în urmă, agravându-se în România problema Covid-19, l-am rugat să mă îndrume către o firmă de curătenie care să-mi dezinfecteze fabrica. Clor etc. Îmi aduce în atenție iarăși ozonificarea. Zic evident stresat “Sorin, știi că sunt adeptul produsului & serviciului și nu al marketing-ului”. Mă rog, mă convinge într-o sâmbătă în jur de ora 17. Până ne organizam, începem la ora 20. Am îndurat sâmbătă până în jur de ora 23 procesul să se încheie.
- În timpul procesului am tot intrat în spațiile în care funcționau aparatele.
 

CONCLUZII:
- A doua zi m-am trezit și am constatat cum căile mele respiratorii (de fumător) erau mai libere așa cum nu le mai avusesem de mult timp.
- Luni dimineața, curios pe ce am cheltuit banii, am ajuns în fabrică înainte de începerea programului, respectiv la ora 7. Voiam neapărat să văd reacția oamenilor. Nu știa nimeni. Am fost mirat sa văd că toate colegele mele (așa cum am spus, 35 de doamne) simțeau că s-a petrecut ceva. Nu înțelegeau mirosul proaspăt din fabrică.
 

Așadar, mie personal, cât și colegilor ne-a plăcut. Ăsta este efectul pozitiv.
Efectul negativ... Creează dependență, oamenii îl cer, bugetul crește.
Astea-s cele doua direcții, din punctul meu de vedere.
Ține de alegere, dar efectul e suprem.

Esti administrator sau director general?

Ești responsabil pentru sănătatea angajaților tăi!